Kategoria: Blogi

NEULONTAINNOSTUS

Nyt kun on viettänyt paljon aikaa kotona, olen innostunut neulomaan entistä enemään. Ainahan minulla on joku neule kesken, mutta jopa viis vuotta sitten aloitettu ikuisuusprojekti valmistui muutama päivä sitten. Ikuisuusprojekti oli iso huivi, jonka aloitin kun ei ollut sillä hetkellä muutakaan neulottavaa. Välillä huivi jäi kaapin perälle jopa vuodeksi kerrallaan, kun oli kesken muita kiinnostavampia neuleprojekteja. Olin päättänyt joskus, että huivin on valmistuttava kun minäkin valmistun yliopistosta maisteriksi. Nyt kun valmistuminen häämöttää edessä, tuli kiire tarttua melko pahastikin kesken olevaan huiviin ja viedä projekti loppuun asti. Nyt huivi on valmis ja minäkin toivottavasti ihan pian.

Pengoin omia lankavarastoja ja kaikkia lankoja oli jäljellä vain hieman, ehkä sukkien tai lapasten verran. Mitään lankaa ei kuitenkaan ollut niin paljon, että siitä saisi tehtyä mitään suurempaa, kuten neulepaitaa. Yksi päivä sitten päädyin selailemaan netin lankakauppoja ja tilasin läjän lankoja ja nyt ne odottavat tuossa seuraavaa projektia. Seuraavaksi täytyy enää päättää paidan malli ja sitten pääseekin jo neulomaan.

Ihanaa pääsiäistä! 🙂

METSÄRETKIÄ JA JÄRVEN JÄÄLLÄ HIIHTÄMISTÄ

Vietin pidennetyn viikonlopun vanhempieni luona pari viikkoa sitten. Siellä oli vielä ihanat talvi säät! Aurinko paistoi kauniisti ja lunta sekä miinus asteita löytyi sen verran että pääsi nauttimaan talviurehilusta. Helsingissä ei kunnolla talvea ole edes ollutkaan joten senkin vuoksi oli kiva päästä hetkeksi hangille.

En ole hiihtänyt muutamaan vuoteen, mutta viikonloppuna hiihdettiin isän kanssa aurinkoiselle ladulle järven jäätä pitkin. Oli kivaa kun pihalla pystyi laittamaan jo sukset jalkaan ja suunnata ladulle.

Hiihdon lisäksi viikonloppuun kuului myös metsäretkeilyä. Pakattiin eväät mukaan ja lähdettiin kohti kotaa. Sytytettiin nuotioon tulet ja nautittiin keväisestä auringosta.

Viikonloppu oli rentouttava, unohdin ihan ajatella gradun kirjoittamista. Iltaisin pelattiin lautapelejä ja kokoonnuttiin perheen kanssa saman pöydän ääreen syömään.