ALKUKESÄN KUVAPÄIVÄKIRJA

Alkukesästä on tullut vietettyä paljon aikaa ulkona. En varmaan koskaan väsy ihailemaan ja kuvaamaan kirsikkapuita, kun ne ovat kukassaan.

Ostin uusia kukkia piristämään meidän terassia. Uudet kukat multiin, vanhoille vettä ja valohoitoa.

Neulominen omalla terassilla on ollut yksi alkavan kesän lempipuuhia. Samalla voi kuunnella podcasteja tai musiikkia, nauttia lämmöstä, auringosta ja kukista. Muutenkin olen viettänyt paljon aikaa terassilla ja katsonut siellä sarjoja, lukenut, treenannut, syönyt ja tehnyt käsitöitä. Terassi on oman kodin yksi lempipaikoista etenkin näin kesällä!

Kevään aikana on tullut vietettyä paljon aikaa kotona ja harvinaista on ollut se, kun olen pukenut päälle jotain muuta kuin trikoot ja hupparin. On mukavaa vaihtelua laittautua. Tulee heti ihan eri fiilis.

Yhtenä viikonloppuna kokeiltiin bataatti-guacamole leipäsiä. Yksikertaisia tehdä, mutta tosi hyvää ja kivaa vaihtelua arkeen!

Pelto oli täynnä kukkia ja kuvan otto hetkellä ensimmäisiä kertoja tuntui ihan kesältä.

Kotona vietetty aika on innostanut taas mun taiteellista puolta ja useamman kerran on tullut istuttua monta tuntia pöydän ääressä maalaamassa.

Yhden mun lempi lenkkipolun varrella on järvi, johon on ihanaa pulahtaa uimaan lenkin päätteeksi.

Ostettiin kaupunkiveneisiin kesäkausi ja ollaan käyty soutelemassa meidän lähijärvellä. Täydellinen tapa viettää kesäpäivää!

Niin uuden kodin lähimetsät kuin vähän kauempana olevatkin on tullut tutuksi viime kuukausien aikana. Eväät mukaan ja kiertämään metsäpolkuja, niin kummasti mieli rauhoittuu ja tulee hyvä fiilis.

Metsäretkillä olen löytänyt ihan kodin läheltä kalliot, joista on kauniit maisemat ja voi ihailla auringonlaskua!

Hyvää viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.