ELÄMÄNI AAKKOSET

Muissakin blogeissa silloin tällöin näkynyt elämäni aakkoset -postaus rantautui myös minun blogiini. Postauksen alku on pyörinyt jo jonkin aikaa luonnoksissa, sillä joillakin kirjaimilla oli yllättävän hankalaa keksiä, jotain järkevää sanaa, mutta nyt sain vihdoin koottua postauksen loppuun! Kuvituksena muutamia kuvia viimepäivien touhuista nimittäin piparien leipomisesta, joulukuusen koristelusta ja joululahjojen paketoinnista.

Aamut, parasta on kun herää aamulla ajoissa ilman herätyskelloa ja voi nauttia rauhallisesta aamussta syöden aamupalaa. Kun herää aikaisin tuntuu kuin päiväkin olisi paljon pidempi ja päivän aikana ehtii tehdä paljon enemmän asioita

Banaani, yksi mun lempihedelmistä. Banaani sopii hyvin esimerkiksi aamupalajogurtin sekaan mustikoiden ja siemenien kanssa.

Celsiusasteet, toivoisin että nyt olisi kunnolla talvi ja mittari pysyisi siellä pakkasen puolella, jotta lumikin pysyisi maassa. Vastaavasti taas toivoisin että kesällä olisi kunnolla kesä ja saisi nauttia lämmöstä.

D-vitamiini, etenkin näin talvella kun aurinko ei paista, meinaa D-vitamiinin saanti jäädä vähän liian vähäiselle. Täytyisi petrata tämän kanssa!

Ekologisuus, omissa kulutusvalinnoissani mietin usein mikä olisi ekologisin vaihtoehto ja en esimerkiksi mielelläni osta kaupasta muvipusseja ruokaostoksilla käydessäni, vaan otan aina oman kassin mukaan.

Falafelit, yks mun tän hetken lemppariruuista!

Granola, tutummin sanottuna mysli. Ihan parasta aamupalaa on maustamaton jogurtti eri marja- ja hedelmävariaatioilla sekä granolalla.

Hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi oman elämäni ohjenuorista. Pyrin elämään niin, että sekä mieli että keho voivat hyvin ja omat elämäntavat tukevat molempia hyvinvoinnin osa-alueita.

Innostuminen, innostun yleensä helposti asioista ja kun keksin jotain siistiä en millään malttaisi pysyä paikallani, vaan asiat pitäisi tapahtua nyt ja tässä.

Joulu, yksi lempi juhlistani ja ehkä olettekin jo huomanneet että odotan joulua jo todella kovasti.

Kotoisin peltojen laidalta, blogin nimi, joka kertoo jotain minusta ja lapsuuden maisemistani

Loma, tällä hetkellä odotan niin kovasti loman alkamista. Onneksi enää kaksi työpäivää ja sitten ainakin hetkeksi loman ja joulun viettoon!

Metsä, aina välillä täytyy päästä metsän rauhaan hengittelemään raikasta ilmaa ja nauttimaan metsän äänistä sekä tuoksusta.

Netflix, sieltä on tullut katsottua niin dokumentteja, elokuvia kuin monia sarjojakin. On kiva rentotua pitkän päivän jälkeen sohvalla istuen, neuloen ja katsoen netflixiä. Vatsapainona taas sieltä löytyy monia mielenkiintoisia dokumentteja muun muassa ruuasta ja sen terveydellisistä sekä ympäristövaikutuksista. Tästä ehkäpä vielä lisää joskus myöhemmin!

Onnellisuus, juuri nyt olen aika onnellinen

Prisma, lähikauppa josta saa mitä vaan ja milloin vain 😀

Q, yksi suomen harvinaisimmista kirjaimista, joita ei muutenkaan tule käytettyä juuri koskaan, enkä siten keksinyt mitään Q:lla alkaavaa sanaa joka liittyisi omaan elämääni

Reittiopas, melkein joka päivä käytössä oleva nettisivu, josta tarkistan bussi- ja juna-aikatauluja melkein aina kun olen menossa jonnekin.

Sisustus, pidän tärkeänä, että oma koti näyttää kodilta sekä omalta. Minusta on kiva sisustaa omaa kotia ja tehdä siitä oman näköinen. Välillä tiedän liiankin tarkkaan millaisen tuotteen haluaisin, eikä sitä sillon tietystikään löydy mistään.

Tankotanssi, yksi parhaista urheilulajeista joita tiedän. Vaativaa, kehittävää, kaunista sekä ennenkaikkea hyvää ja monipuolista liikuntaa.

Uuden oppiminen, haluan oppia aina jotain uutta ja samalla lisätä sekä omaa tietämystäni että kehittää itseäni ihmisenä.

Vegaanisuus, elämäntapa ja minulle yksi tärkeimmistä arvoista joita noudatan

X-hypyt, näitä tehtiin aina alakoulussa liikuntatunnilla, mutta x-hypyt toimivat kyllä edelleen osana lämmittelyä ennen treeniä.

Ystävät, niin tärkeä osa omaa elämää ja arkea

Zzz, uni. Nyt kun monta tenttiä ja deadlinea on ollut lyhyen ajan sisällä ja samalla on tehnyt töitä ja muutenkin ollut paljon ohjelmaa, on uni ollut tärkeässä roolissa jaksamisessa.

Åland eli Ahvenanmaa, halauisin joskus vielä käydä siellä, vaikka kuulemani mukaan siellä ei ole paljon mitään, mutta kuvien perusteella etenkin kesällä rannat ja maisemat ovat aika kauniita.

Äänikirjat, jossain välissä lainasin aina kirjastosta äänikirjoja ja kuuntelin niitä matkoilla sekä tehdessäni käsitöitä tai muita hommia. Pitäisiköhän ladata paljon hehkutettu bookbeat kokeeksi ja alkaa taas kuuntelemaan äänikirjoja. Ne voisivat olla hyvää tekemistä bussi- ja junamatkoille.

Öiset keskustelut niin poikaystävän kuin kavereidenkin kanssa. Yleensä nämä keskustelut ovat yksiä parhaimpia, toki tilanne saattaa eskaloitua myös nauruhepuliin, jolloin nauretaan yhdessä kippurassa jollekin mitä tyhmimälle jutulle, koska väsyneenä ja keskellä yötä nämä jutut vain naurattavat.

-Johanna

Yksi kommentti artikkeliin “ELÄMÄNI AAKKOSET

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.