KEVÄTTÄ KOHTI

Vielä viimeisiä talvisia maisemia näin bloginkin puolella ennenkuin kaikki lumet ovat sulaneet pois. Ainakin täällä etelä-suomessa on ollut viimepäivinä aurinkoista ja lumet ovat alkaneet sulaa pikkuhiljaa. Ihan kevät fiilis, kun toisina päivinä ei ole ollut enää edes pakkasta ja aurinko on paistanut kauniisti! Pajunkissat kukkivat ja virpojat olivat keränneet ne kaikki jo pois, kun menin viikonloppuna hakemaan. Odotan jo kovasti sitä, että loputkin lumet sulaa, on lämmintä ja voi kävellä ulkona keväisissä vaatteissa. Täytyy vielä malttaa hetki! Onneksi meidän Mallorcan matkaankaan ei ole enää kuin kolme viikkoa ja päästään tallustelemaan Espanjan katuja! Siellä pitäisi ainakin sää ennusteiden mukaan olla jo Suomen kesäkelit. Toivotaan parasta!

Speksin jälkeen kiireet on helpottanut ja olen ehtinyt olla myös kotonakin. Luentojakaan ei ole ollut enää niin paljoa, mutta kuitenkin itsekseen on täytynyt opiskella tulevia tenttejä varten ja suunnitella sisustuskurssi töitä. On ollut myös kivaa olla välillä kotona, ulkoilla auringonpaisteessa ja nähdä muitakin kavereita, jotka eivät olleet speksissä mukana! Sunnuntaina pidettiin kässäporukalla leffailtaa, kokonuuttiin kaikki samaan paikkaan, valittiin muutama leffa, syötiin herkkuja ja rentouduttiin. Oli hauskaa katsoa yhdessä leffaa, kommentoida eri kohtauksia ja nauraa yhdessä hölmöille jutuille. 😀

Ensi viikonloppuna onkin jo pääsiäinen. Suurempia suunnitelmia pääsiäiselle ei oikeastaan ole, mutta ainakin täytyy syödä hyvin, ottaa rennosti ja vähän ulkoilla.

Hauskaa pääsiäistä tyypit ja muistakaa syödä mämmiä! 🙂

-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.