Kotikotona

Kiva olla pitkästä aikaa käymässä kotikotona! Oon viimes käynyt täälä kesällä, joten olihan tuo jo aikakin. Kiva nähdä pitkästä aikaa perhettä ja muutenkin päästä hetkeksi pois kaupungista. Elämä on jokseenkin rauhallisempaa täällä Pohjanmaalla! 😀 Lehdet alkaa olla komeasti ruskan väreissä, mutta täällä on jo iso osa lehdistä tippunut puista, toisin kuin Helsingissä.


Tulin eilen Pohjanmaalle ja huomenna ois tarkotus palata takas etelään. Käytiin siskon kanssa napsimassa tänään nämä kuvat meidän pihalla. Tuomipihlajan lehdet kun ovat vielä komean värisiä. Ihanaa kun voi vaan astella ulos kuvaamaan.

Viikonlopun aikana oon jo ehtinyt viettää aikaa vanhempien ja sisarusten kanssa sekä on tullut ulkoiltua, leivottua sämpylöitä, laulettua singstaria ja pelattua lautapelejä. Lautapelien pelaaminen on aina kyllä must kun tulee käymään täällä! 😀 Lisäksi on tullut rentouduttua ja nautittua maaseudun rauhasta, kohta vielä saunaan! Huomenna olisi tarkoitus vielä ennen lähtöä treenailla kaverin kanssa ja sit illalla taas kohti Helsinkiä.

Kivaa viikonloppua! 🙂

-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.