Kotoisin peltojen laidalta

Kyselin muutamalta tyypiltä, että miten he kuvailisivat minua, sillä itseään on mielestäni melko vaikea kuvailla. Aika monta erilaista kuvailua sain, niihin kuului muun muassa touhottaja, liikkuja, hassu, elämänmyönteinen, optimistinen, ajatteleva, rutiineihin taipuvainen sekä hieman sekopää.

Urheilu ja liikunta on iso osa elämää ja se varmasti tulee näkymään myös blogin puolella. Aloitin tankotanssin kolme vuotta sitten, joka on sittemmin vienyt sydämeni. Tankotanssistudiolta ei vain voi lähteä huonolla fiiliksellä. Etenkin kesäisin tulee treenattua paljon myös ulkona.

Pidän tärkeänä omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista, johon kuuluu niin liikunta, ravinto kuin elämänmyönteisyyskin. Onnellisimmillani olen silloin kun saan toteuttaa itselleni tärkeitä asioita ja pystyn saavuttamaan tavoitteita, joita huomaamattanikin itselle asetan.

Opiskelen käsityönopettajaksi toista vuotta ja käsityöt ovatkin lähellä sydäntäni. Pidän siitä, kun pystyn itse luomaan jotain uutta. Ylipäätänsä nautin kaikenlaisesta käsillä tekemisestä.

 

Blogissani kirjoitan siis omasta elämästäni; arjesta, hyvinvoinnista, treeneistä, tavoitteista, niiden saavuttamisesta, kehittymisestä, kauniista hetkistä, ajatuksista, ilosta ja onnellisuudesta.
-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.