PUUJUNALLA SÓLLERIIN

Palmasta lähtee vanha puujuna, jolla pääsee Sóllerin kaupunkiin. Jo itsessään junalla matkustaminen on elämys. Juna kulkee noin 40 km/h eli melko leppoista kyytiä on tiedossa. Reitti mutkittelee vuorien lomassa ja välillä mennään tunnelissa vuorten läpi. Maisemat junasta ovat todella upeat ja niitä onkin kiva katsella noin tunnin mittaisen matkan ajan.

Matkan aikana juna pysähtyy kerran, jolloin voi nousta junasta ihailemaan maisemia ja ottamaan valokuvia. Pysäkki on pienellä tasanteella, jossa alapuolella näkyy kaupunki. Arvelimme tämän kaupungin olevan Sóller, mutta emme saaneet asialle vahvistusta. Takana nousevat kauniit vuoret.

Sòllerista jatkoimme vielä raitiovaunulla matkaa meren rannalle Port de Sólleriin. Kaupunki oli  todella paratiisimainen. Port de Sóller on kaunis luonnonsatama, josta löytyy sataman lisäksi uimaranta ja takana nousevat vuoret. Port de Sóllerin läpi kulkee katu, jonka varrella on useita ravintoloita, pieniä putiikkeja sekä baareja. Päivä oli todella lämmin ja olisinkin voinut jäädä sinne. Tunnelma oli todella rauhallinen sekä rento, vaikka muitakin ihmisiä kulki kaduilla.

Päivä oli todella ihana, yksi parhaista syntympäivistä! 😀

Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.