SYKSYN VÄRIT

Syksy on mennyt eteenpäin vauhdilla ja tuntuu, että viikot vilahtavat ohi hetkessä. On ollut useita innostavia työprojekteja, läheisten kanssa vietettyjä hetkiä ja ulkona liikkumista. Ensimmäiset kuvat ovat lähijärveltä, jossa tulee lenkkeiltyä viikoittain. Niin kaunista!

Mun työmatkojen ilona on ollut kauniit auringonlaskut ja nousut, sekä useana aamuna pelloilla hyppelevät peurat! Tulee aina niin hyvä mieli, niitä katsellessa!

Tehtiin viikonlopun mittainen reissu Tuuriin ystävien kanssa. Oli tosi kivaa ja rentouttavaa käydä välillä uusissa maisemissa, syödä ulkona ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Tein myös pidennetyn viikonloppureissun vanhempien luokse, johon yhdistyi samalla myös yhdet babyshowerit sekä yhteisen ajan viettäminen kouluaikaisten ystävien kanssa. Kun asutaan kaikki eri puolilla Suomea, on ihan parasta kun päästään kaikki kokontumaan yhteen edes muutaman kerran vuodessa! Vanhempien kanssa käytiin retkeilemässä ja ihailemassa viimeisiä ruskan värittämiä puita.

Tänä syksynä on ollut kivaa, kun on töiden kautta saanut syyn pukeutua kivoihin vaatteisiin useammin, kuin keväällä kun kirjoitin gradua kotona. Erityisesti käytössä ovat olleet kaikki mekot ja hameet!

Syksyn aikana on ollut useita kauniita auringonlaskuja. Näihin maisemiin en varmaan kyllästy koskaan!

Käytiin testaamassa Kruununhaan uusi vegaaninen ravintola. Ruoka oli tosi hyvää! Tehtiin muutama päivä sitten ensimmäiset joulutortut ja glögit tälle vuodelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.