KUN KUULET HILJAISUUDEN


Kaupungissa asuessa välillä tulee tarve kuulla vain hiljaisuutta. Vaikka olisit muuten rauhallisessa paikassa, kaupungin äänet kuuluvat kokoajan. Ääniin tottuu, eikä niitä enää huomaa, mutta välillä rentoutuakseen täysin, ollakseen täysin vapaa kaikista ympärillä pyörivistä asioista, täytyy löytää hiljaisuus. Hiljaisuus jossa kuuluu vain linnun laulu tai tuulen humina.

Yleensä tällaisina hetkinä kun kaipaan tätä hiljaisuutta lähden metsään. Pois kaupungin hälinästä ja autojen melusta. Äänistä joihin et aina edes kiinnitä huomiota, mutta silti ne on olemassa ja kuormittavat ainakin omaa kehoani ja mieltäni. Näinä hetkinä on löydettävä paikka jossa autot hiljenevät ja kuulet hiljaisuuden. Ilma tuntuu hieman puhtaammalta ja raikkaammalta kun vedät metsän tuoksuista ilmaa keuhkoihin ja ajattelet että juuri tässä, juuri nyt on kaikki mitä tarvitset.

Mieli rauhoittuu, stressin aiheuttamat jännitykset kehossa helpottavat ja tunnet olevasi vapaa kaikista huolista. Tunnet olevasi taas elossa ja onnellinen.

Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.