MITÄ KUULUU JUURI NYT

Syksyn väriloisto on vaihtunut harmauteen ja pimeyteen. Ei ole enää tietokaan kauniista ruskan väreistä. Monella paikkakunnalla on ollut jo lunta, mutta täällä sitä ei vielä ole tullut muutamaa hiutaletta enempää. Pimenevät illat on hyvä syy kaivaa kynttilät ja pienet tunnelmavalot esiin. Verhot ovat vaihtuneet kesäisistä hieman hillitympiin sekä talvisempiin ja useana iltana on tullut kaivauduttua sohvan nurkkaan hyvän kirjan ja teemukin kanssa.

Syksy ei kuitenkaan ole ollut vain kotona oleskelua vaan se on ollut myös hyvin työntäyteinen opiskelujen osalta. Vastappainona olen nähnyt paljon ystäviä ja viettänyt ihania hetkiä heidän kanssaan. Olimme ystäväni kanssa viime viikonloppuna käsityömessuilla Tampereella. Reissu oli kiva irtiotto arjesta. Sen lisäksi että tutustuimme messujen tarjontaan, olimme yötä hotellissa, saunoimme, uimme ja söimme ulkona. Näinä hetkinä ei paljon muistanut ajatella kotona odottavaa tehtävälistaa.

Kaikki minut tuntevat varmasti tietävät, että joulu on yksi lempi juhlistani vuodessa. On ihanaa laittaa esille ensimmäisiä joulukoristeita, juoda glögiä ja syödä joulutorttuja sekä ennen kaikkea kuunnella joululauluja. Olen jo muutaman viikon ajan fiilistellyt joulua, joka toisille toki saattaa olla hieman aikaista, mutta omaa mieltäni se on piristänyt valtavasti.

Ihanaa syksyä ja joulun odotusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.