RENTO VIIKONLOPPU

Viikonloppu hujahti todella nopeasti ohi ja maanantaikin katosi johonkin koulujuttuja tehdessä. Oltiin siis viikonloppuna käymässä kotikotona pohjanmaalla ja samalla vietettiin näin vähän myöhässä isänpäivää, kun kerrankin oltiin kaikki koolla. Viikonlopun ohjelmaan kuului lähinnä rentoa yhdessä oloa perheen kanssa, ulkoilua, saunomista, lautapelien pelaamista ja leipomista. Edes kuvia ei tullut otettua viikonlopun aikana, joten postauksen kuvat eivät ole viikonlopulta eivätkä edes pohjanmaalta, mutta ne sopivat hyvin tähän talviseen ja jouluiseen fiilikseen.

Perinteenä on ollut, että aina itsenäisyyspäivänä leivotaan pipareita, mutta tänä vuonna en ole itsenäisyyspäivänä pohjanmaalla, niin leivottiinkin piparit jo näin vähän etukäteen. Äiti kertoi, että jonakin vuonna, kun me lapset olimme pieniä pipareita oli leivottu kolme kertaa ennen joulua ja siltikään pipareita ei ollut enää jäljellä jouluaattona. Tais maistua aika hyvältä, mitä ileisimmin! 😀

Mä fiilistelen täällä jo perjantaina alkavaa joulukuuta. Vaikka muuten olenkin laittanut jouluvaloja ja koristeita ympäri kämppää, niin joulukalenteri vielä puuttuu! Täytyy käydä ostoksilla pikimmiten, sillä kyllähän sitä joulukalenteri täytyy olla. Oma kalenteri koulunsuhteen alkaa vähentyä kokoajan, mutta silti tuntuu että on vielä paljon tehtävää ennenkuin voi jäädä joululomalle kaikesta opiskelusta ja töistä. Kaikki onneksi tulee aikanaan ja vähitellen to do -lista alkaa lyhentyä. Onneksi! Joululomaa siis odotellessa, kun saa luvan kanssa rentoutua ja olla tekemättä kouluhommia vähän kauemmin kuin viikonlopun ajan!

-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.